Petrecerea burlăcițelor – etapele de planificare + idei excelente pentru o seară de neuitat

Petrecerea burlăcițelor – etapele de planificare + idei excelente pentru o seară de neuitat, 1, riviera-park.ro

Petrecerea burlăcițelor sau bachelorette party, așa cum este cunoscută peste tot în lume, este un eveniment extrem de special pentru o viitoare mireasă, întrucât marchează practic ultimele zile de „libertate”. Totodată, mai este și o ocazie minunată ca femeia respectivă să-și creeze multe amintiri de neuitat cu cele mai bune prietene, înainte de a spune oficial „Da”. Dacă în trecut, aceste tipuri de evenimente nu aveau o amploare atât de mare, în zilele noastre, ele au devenit mult mai căutate și răspândite peste tot, întrucât și distracția este garantată, dacă respecți câteva reguli de bază.

 

 

Indiferent dacă petrecerea se va organiza în țară sau în străinătate, organizarea unui astfel de eveniment implică foarte multă planificare, dar și creativitate din partea domnișoarelor de onoare, întrucât ele sunt cele care trebuie să pună la punct toate surprizele. De la petreceri cu diferite tematici, până la adevărate aventuri pline de distracție, aceste evenimente au evoluat semnificativ, motiv pentru care nu este de mirare faptul că ele nu mai sunt evitate de nicio viitoare mireasă. Astfel, putem spune practic că acestea devin o parte importantă din orice nuntă, întrucât poți lăsa măcar pentru o seară sau pentru câteva zile deoparte stresul organizării marelui eveniment și te poți distra alături de cele mai bune prietene.

 

În continuare, în acest articol, o să-ți oferim cele mai bune idei pentru petrecerea burlăcițelor, dar îți vom dezvălui și care sunt toate etapele pe care trebuie să le urmezi, pentru a o organiza cât mai bine. Orice eveniment de acest gen are nevoie, bineînțeles, și de o locație pe măsură sau de fel de fel de activități interactive, iar la noi vei găsi toate răspunsurile pe care le cauți.

 

 

1. Petrecerea burlăcițelor – etapele de planificare a petrecerii burlăcițelor

 

Planificarea unei astfel de petreceri este, fără îndoială, o sarcină foarte distractivă, mai ales dacă faci asta cu cele mai bune prietene. În aceeași măsură, însă, poate fi și destul de copleșitoare, dacă nu știi de unde să începi. Pentru a te ajuta să alegi cele mai bune idei pentru petrecerea burlăciței, în acest capitol o să vorbim despre etapele pe care trebuie să le urmezi, astfel încât să te asiguri că totul iese conform planului.

 

Primul pas este, așadar, planificarea unui buget clar. Discută întotdeauna și cu celelalte persoane care vor participa, astfel încât să vă puneți de comun acord. Există extrem de multe păreri cu privire la persoana care ar trebuie să achite această petrecere. Unele persoane spun că mireasa este cea responsabilă, altele că domnișoarele de onoare, însă trendurile actuale arată că toate cheltuielile sunt împărțite în mod egal între persoanele participante.

 

Al doilea pas important, la care trebuie să te gândești din timp, este să creezi și lista de invitați. Persoanele care participă la o astfel de petrecere sunt, de regulă, cele mai apropiate, așadar nu transforma această petrecere intimă într-o nuntă în sine. Este recomandat să te limitezi la un număr de 10-15 persoane.

 

După ce ai stabilit aceste lucruri, este momentul să selectezi și locația potrivită. Aceasta va fi stabilită în funcție de buget, dar și de preferințele miresei. Poți opta pentru o seară în oraș, la un restaurant, sau chiar pentru un city break, dacă gașca este dispusă să plece pentru mai multe zile de acasă.

 

Dacă petrecerea se va întinde însă doar pe o seară, planifică din timp și data și ora cu grijă, ținând cont de disponibilitatea tuturor invitaților.

 

Orice petrecere reușită are pusă la punct și o tematică clară, dar și mai multe decorațiuni specifice, care să facă totul cât mai perfect și să creeze cadrul ideal pentru o seară memorabilă.

 

Nu în ultimul rând, când ești în căutarea de idei pentru petrecerea burlăcițelor, trebuie să te gândești și la meniul și băuturile care vor fi servite în seara cu pricina, dar și la activitățile pe care o să le desfășori acolo cu celelalte fete, care au și ele un rol bine definit. Nicio petrecere nu este completă în lipsa unor mâncăruri bune sau a unor cocktailuri perfecte. Desigur, nici cu această ocazie ele nu trebuie să fie omise. Dacă alegi să-ți organizezi petrecerea într-un spațiu organizat, cum ar fi un restaurant, atunci persoanele de acolo se pot ocupa de tot, astfel încât tu să nu mai nicio grijă, iar totul să iasă perfect.

 

În final, toată această planificare a petrecerii burlăcițelor este despre a face mireasa să se simtă specială și mai este despre crearea amintirilor de neuitat. Dacă ții cont de toate detaliile despre care am vorbit mai sus, întregul eveniment va fi, cu siguranță, o reușită.

 

Petrecerea burlăcițelor - etapele de planificare a petrecerii burlăcițelor - 3 fete care zâmbesc

Petrecerea burlăcițelor - etapele de planificare + idei excelente pentru o seară de neuitat, 27, riviera-park.ro

Petrecerea burlăcițelor - etapele de planificare + idei excelente pentru o seară de neuitat, 29, riviera-park.ro

Petrecerea burlăcițelor - etapele de planificare + idei excelente pentru o seară de neuitat, 31, riviera-park.ro

Petrecerea burlăcițelor - etapele de planificare + idei excelente pentru o seară de neuitat, 33, riviera-park.ro

 

2. Idei de petrecerea burlăcițelor –  unde să organizezi petrecerea burlăcițelor

Locația este extrem de importantă pentru petrecerea de burlăcițe, întrucât aceasta poate influența întregul vibe al persoanelor invitate. Există mai multe posibilități pe care le poți lua în considerare, pentru o seară memorabilă, iar noi o să ți le dezvăluim pe cele mai importante.

În primul rând, un restaurant poate fi o alegere excelentă pentru petrecerea burlăcițelor. Chiar dacă este o opțiune clasică, această variantă nu se va demoda niciodată, întrucât este și foarte la îndemână pentru toți participanții. Poți crea oricând evenimente private la Riviera, acolo unde vei avea parte de o atmosferă fix așa cum ai visat. De asemenea, meniurile de la Riviera pot fi și ele personalizate în funcție de preferințele personale, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

 

Idei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor- detalii pe masă restaurant riviera

Idei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor - restaurant riviera cu mese

Idei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor- restaurant riviera cu scaune roz și albastreIdei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor - restaurant riviera cu scaune colorate

Idei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor - salon riviera restaurant-minIdei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor - restaurant riviera

 

O altă variantă excelentă, dacă evenimentul se desfășoară vara, este să organizezi petrecere la malul mării. În acest fel, vei reuși să îmbini mai multe activități plăcute, precum este statul la plajă, lucru pe care femeile îl îndrăgesc.

 

Pentru o experiență de neuitat, un city-break poate fi opțiunea ideală. Alege un oraș fascinant, precum este Palma de Mallorca, ideal pentru o excursie de fete, și explorează-l alături de cele mai bune prietene în profunzime. Aceasta poate fi cu adevărat o aventură unică, unde te poți distra, îți poți crea amintiri de neuitat, dar poți și vizita locuri noi.

 

Dacă ești însă o persoană care preferă natura și liniștea, atunci o cabană sau o vilă la munte poate fi locul ideal pentru petrecerea burlăcițelor. Poți să te bucuri de o drumeție alături de gașca ta, de peisaje spectaculoase, iar seara poate avea loc și marea petrecere, în interiorul spațiului de cazare.

 

Nu în ultimul rând, chiar dacă este puțin mai atipic, mai poți opta și pentru un weekend relaxant și plin de răsfăț, la un centru spa. Te poți bucura de diferite masaje, tratamente corporale, de saună, piscină, toate acestea împreună cu cele mai bune prietene. În ultimă instanță, dacă bugetul este prea restrâns, poți organiza party-ul chiar în propria locuință. Dacă nu ai suficient spațiu, cere ajutorul unui prieten și roagă-l să te lase să organizezi petrecerea burlăcițelor în casa lui, întrucât în acest fel cheltuielile se vor înjumătăți considerabil. Cu toate acestea, trebuie să știi că această petrecere se face o dată în viață, motiv pentru care sacrificiile merită din plin.

 

Indiferent de locația aleasă, ideile de petrecera burlăciței trebuie să te reprezinte în totalitate atât pe tine, cât și pe restul persoanelor implicate. Dacă îți dorești însă ca întregul eveniment să se desfășoare pe parcursul unei seri, atunci aruncă o privire asupra saloanelor Riviera și fă din timp o rezervare.

 

Petrecerea burlăcițelor - etapele de planificare + idei excelente pentru o seară de neuitat, 41, riviera-park.ro

Idei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor - fete în halate care ciocnesc pahare

Idei de petrecerea burlăcițelor - unde să organizezi petrecerea burlăcițelor - fete în halate roz, pahare șampanie, pat

 

3. Idei de petrecerea burlăciței – ce jocuri puteți face la petrecerea burlăcițelor

 

Acest eveniment special ar fi incomplet în lipsa unor surprize pentru petrecerea burlăcițelor. Seara nu poate fi încheiată fără niște jocuri ce vor fi pregătite dinainte de către fetele invitate la eveniment.

 

În primul rând, poți organiza un concurs cu un set de întrebări despre viitoarea mireasă, iar câștigătorul să primească o băutură în plus sau un desert special.

 

Jocurile de societate pot aduce și ele un plus de distracție, mai ales dacă petrecerea se desfășoară la munte, după cum vorbeam mai sus. Alege unele interactive, amuzante, care să destindă foarte mult atmosfera și să fie pe placul tuturor.

 

Tot din gama jocurilor pentru petrecerea burlăcițelor se mai încadrează și un set de provocări pentru viitoarea mireasă, care trebuie să îndeplinească fiecare poruncă în parte. Alege unele cât mai distractive, care să o și pună în dificultate, de asemenea, iar dacă refuză să îndeplinească una dintre provocări, aceasta trebuie să execute o altă pedeapsă. Cu siguranță că această activitate va stârni hohote de râs, dar va crea și amintiri unice.

 

Mai mult, există extrem de multe jocuri special create pentru acest eveniment pentru care poți opta.  Nu uita să te interesezi și să le cumperi din timp, întrucât partea de divertisment este esențială pentru orice petrecere, iar seara burlăcițelor nu face o excepție.

 

De asemenea, responsabilul cu organizarea petrecerii poate cumpăra diferite decorațiuni și măști specifice, astfel încât toate fetele să fie în tematica respectivă. După ce toată lumea are câte un capot roz, o pereche de ochelari negri și câte un balon, spre exemplu, se poate realiza și o sesiune foto de neuitat. Mai apoi, selectează câteva poze sugestive într-un album special, care să fie ulterior oferit miresei și care să aibă, astfel, parte de o amintire fizică de neuitat, pe care să o poarte mereu cu ea.

 

Dacă petrecerea se va desfășura la piscină, poți organiza un concurs de sărituri în apă, iar câștigătoarea să se aleagă cu un premiu prestabilit înainte. De asemenea, întreaga gașcă îi poate pregăti o coregrafie surpriză miresei, care ar putea fi pusă în practică chiar și în ziua cea mare, ca o surpriză pentru mire, de data aceasta.

 

Există nenumărate idei de jocuri și de activități ce pot fi desfășurate la petrecerea burlăcițelor. Este important să le alegi și să le pregătești cu ceva timp înainte, astfel încât să te asiguri că ele sunt suficiente și că partea de divertisment va fi acoperită cu succes.

Idei de petrecerea burlăciței - ce jocuri puteți face la petrecerea burlăcițelor- burlăcițele cu halate roz, mireasă cu capoțel alb

Idei de petrecerea burlăciței - ce jocuri puteți face la petrecerea burlăcițelor - fete cu o sticală de băutură și pahare

Idei de petrecerea burlăciței - ce jocuri puteți face la petrecerea burlăcițelor - fete în capoate roz care ciocnesc pahare

 

4. Idei pentru petrecerea burlăcițelor – idei pentru a face petrecerea de neuitat

 

Organizarea petrecerii burlăcițelor de neuitat necesită planificare, creativitate și atenție la detalii, după cum spuneam și mai sus. Pentru a ne asigură că totul îți va ieși conform planului, în acest capitol o să-ți mai oferim câteva idei prin care petrecerea să fie cât mai specială și de neuitat pentru toată lumea care va participa.

 

Spre exemplu, ca totul să aibă un farmec mai aparte, poți alege o temă specifică după care să se desfășoare întreaga petrecere. Poate fi vorba despre o tematică retro, una inspirată dintr-un film celebru și tot așa. Toate decorațiunile, invitațiile, dar și activitățile ar trebui și ele să fie toate adaptate în funcție de alegerea făcută.

 

Mai mult, în loc să te limitezi la jocurile tradiționale, dacă tu ești persoana responsabilă cu organizarea acestei petreceri, gândește-te la un set de activități mai inedite, care să ia pe toată lumea prin surprindere. Ce-ai spune de un concurs de talente, o ședință foto tematică sau un concurs de karaoke, dacă locația unde evenimentului permite aceste lucruri?

 

De asemenea, o petrecere a burlăcițelor cu tematică de costume poate fi o sursă nesfârșită de amuzament pentru toată lumea. Alege împreună cu gașca de prieteni o abordare diferită, cum ar fi anii ’80, supereroi sau artiste internaționale și convinge pe toată lumea să aleagă câte un caracter diferit, iar distracția va fi garantată.

 

Indiferent însă de ideile pe care le alegi, asigură-te că această petrecere corespunde și îi reflectă personalitatea și interesele viitoarei mirese. Cu puțină creativitate și planificare, petrecerea burlăcițelor poate fi cu adevărat de neuitat.

 

Idei pentru petrecerea burlăcițelor - idei pentru a face petrecerea de neuitat - fete îmbrăcate elegant, la petrecerea burlăcițelor

Idei pentru petrecerea burlăcițelor - idei pentru a face petrecerea de neuitat- fete care sunt la petrecere, ciocnesc, pahare, candy bar

Idei pentru petrecerea burlăcițelor - idei pentru a face petrecerea de neuitat - fete în halate roz pe pat

 

 

În concluzie, petrecerea burlăcițelor trebuie să fie una dintre cele mai speciale seri din viața unei femei care urmează să pășească în fața altarului. În zilele noastre, a devenit un adevărat trend, motiv pentru care aceasta nu mai este exclusă aproape de nimeni de pe lista „to do”, înainte de căsătorie. Este un prilej minunat de a mai petrece puțin timp cu cele mai bune prietene și de a crea amintiri pentru o viață.

 

Surse foto: freepik.com, riviera-park.ro

 

Alege-ne pentru evenimentele importante din viața ta

Alte articole care te-ar putea interesa...