Concerte Fado Night @Riviera Park | Jezebel & Alexandru Burca

Concerte Fado Night @Riviera Park | Jezebel & Alexandru Burca, 1, riviera-park.ro

Concerte Fado Night @Riviera Park | Jezebel & Alexandru Burca - Petrece o seara minunata la Riviera Park

Data: 24.03.2022 18:30
Tipul evenimentului: Concerte

­čÄĄ Joi, 24 martie, te invit─âm la Riviera Park pentru o deosebit─â incursiune muzical─â De la Doin─â la Fado, al─âturi de Jezebel & Alexandru Burca.
____________

Izabela Barbu, alias Jezebel abordeaz─â genuri ╚Öi stiluri muzicale diferite, trecând cu naturale╚Ťe, pasiune ╚Öi o rar─â versatilitate de la folclor – tradi╚Ťional ori prelucrat – la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica tradi╚Ťional─â mexican─â, de la muzica româneasc─â interbelic─â la fado, de la muzica sacr─â la bell canto.

A colaborat ╚Öi continu─â s─â o fac─â cu arti╚Öti de renume, atât din lumea muzicii, cât ╚Öi din teatru, printre care pot fi aminti╚Ťi Ovidiu Lipan ╚Ü─ând─âric─â, Josef Kappl, Cristi Gram – Pasarea Rock, Nightlosers, Grigore Lese, Marius Mihalache, Gyuri Pascu ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii. 

Pianistul Alexandru Burca spune despre sine „În mine s-a dat mereu o lupt─â între clasic ╚Öi jazz, mama fiind profesoar─â de pian, iar tata profesor de trompet─â. Aceast─â nehot─ârâre m-a f─âcut s─â explorez, cu o curiozitate de copil, stiluri diferite ╚Öi s─â ajung s─â experimentez senza┼úii neb─ânuite”, spune Alexandru Burc─â, pianist la Teatrul Na┼úional de Operet─â ╚Öi Musical „Ion Dacian“.

Accesul este gratuit!

Acces: 18:30 I Show: 21:15

ԜĠ Rezerv─ârile se fac:
– prin FORMULARUL DE MAI SUS
– la tel. 0732.408.408
– prin email vreau@riviera-park.ro

Concerte Fado Night @Riviera Park | Jezebel & Alexandru Burca - Muzica pentru toate gusturile la Riviera Park