Concert Jezebel & Alexandru Burcă – „De la Doină la Fado” | #PeTerasă

Concert Jezebel & Alexandru Burcă – „De la Doină la Fado” | #PeTerasă, 1, riviera-park.ro

Concert Jezebel & Alexandru Burcă – „De la Doină la Fado” | #PeTerasă - Petrece o seara minunata la Riviera Park

Data: 02.06.2023 17:00
Tipul evenimentului: Concert

🎤 Vineri, 2 iunie, te invităm  pentru o deosebită incursiune muzicală De la Doină la Fado, alături de Jezebel & Alexandru Burcă pe terasa noastră de lângă lac!

Izabela Barbu, alias Jezebel abordează genuri și stiluri muzicale diferite, trecând cu naturalețe, pasiune și o rară versatilitate de la folclor – tradițional ori prelucrat – la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica tradițională mexicană, de la muzica românească interbelică la fado, de la muzica sacră la bell canto.

A colaborat și continuă să o facă cu artiști de renume, atât din lumea muzicii, cât și din teatru, printre care pot fi amintiți Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Cristi Gram – Pasărea Rock, Nightlosers, Grigore Lese, Marius Mihalache, Gyuri Pascu și mulți alții. 

Pianistul Alexandru Burcă spune despre sine „În mine s-a dat mereu o luptă între clasic și jazz, mama fiind profesoară de pian, iar tata profesor de trompetă. Această nehotărâre m-a făcut să explorez, cu o curiozitate de copil, stiluri diferite și să ajung să experimentez senzaţii nebănuite”, spune Alexandru Burcă, pianist la Teatrul Naţional de Operetă și Musical „Ion Dacian“.

Accesul este gratuit!
Acces: 18:00 I Show: 20:30

☎  Rezervările se fac:
– prin FORMULARUL DE MAI SUS
– la tel. 0732.408.408
– prin email vreau@riviera-park.ro

Concert Jezebel & Alexandru Burcă – „De la Doină la Fado” | #PeTerasă - Muzica pentru toate gusturile la Riviera Park