Concerte Jezebel & Alexandru Burcă | Fado Night #PeTerasă @RivieraPark

Concerte Jezebel & Alexandru Burcă | Fado Night #PeTerasă @RivieraPark, 1, riviera-park.ro

Concerte Jezebel & Alexandru Burcă | Fado Night #PeTerasă @RivieraPark - Petrece o seara minunata la Riviera Park

Data: 07.09.2022 18:00
Tipul evenimentului: Concerte

🎤 Miercuri, 7 septembrie, te invităm pe terasa noastră de lângă lac pentru o deosebită incursiune muzicală De la Doină la Fado, alături de Jezebel & Alexandru Burca.

____________

Izabela Barbu, alias Jezebel abordează genuri și stiluri muzicale diferite, trecând cu naturalețe, pasiune și o rară versatilitate de la folclor – tradițional ori prelucrat – la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica tradițională mexicană, de la muzica românească interbelică la fado, de la muzica sacră la bell canto.

A colaborat și continuă să o facă cu artiști de renume, atât din lumea muzicii, cât și din teatru, printre care pot fi amintiți Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Cristi Gram – Pasarea Rock, Nightlosers, Grigore Lese, Marius Mihalache, Gyuri Pascu și mulți alții. 

Pianistul Alexandru Burca spune despre sine „În mine s-a dat mereu o luptă între clasic și jazz, mama fiind profesoară de pian, iar tata profesor de trompetă. Această nehotărâre m-a făcut să explorez, cu o curiozitate de copil, stiluri diferite și să ajung să experimentez senzaţii nebănuite”, spune Alexandru Burcă, pianist la Teatrul Naţional de Operetă și Musical „Ion Dacian“.

Accesul este gratuit!

Acces: 18:00 I Show: 20:15

☎  Rezervările se fac:
– prin FORMULARUL DE MAI SUS
– la tel. 0732.408.408
– prin email vreau@riviera-park.ro

Concerte Jezebel & Alexandru Burcă | Fado Night #PeTerasă @RivieraPark - Muzica pentru toate gusturile la Riviera Park