Evenimente private în București - alege o locație demnă de evenimentul tău de vis

Indiferent dacă ești în căutarea unui restaurant pentru nuntă, a unui restaurant pentru botez sau a unei locații pentru evenimente private de mai mică anvergură în București, Riviera Park îți stă oricând la dispoziție cu toate cele trei saloane ale sale. Pentru că știm cât de mare poate deveni stresul organizării unei petreceri, îți oferim o echipă profesionistă, gata oricând să te ajute cu tot ceea ce ai putea avea nevoie!


Bucură-te de petrecere alături de toți invitații tăi și lasă grijile organizatorice în seama noastră. Singurul lucru pe care îl vei avea de făcut dacă vei alege să îți organizezi evenimentul la restaurantul nostru pentru petreceri private din București este să vii să vezi superba locație ce te așteaptă pe malul lacului, să ne spui preferințele tale și să alegi tipul de salon de evenimente preferat!

Evenimente private - pentru orice fel de ocazie, Riviera Park îți stă la dispoziție

Un eveniment privat reușit are nevoie de o organizare pe măsură, dar și de o locație la fel de potrivită. Restaurantul nostru situat central te așteaptă cu o terasă generoasă situată chiar pe malul lacului, cu un interior de o capacitate de peste 300 de persoane, dar și cu un meniu și decoruri personalizate, astfel încât totul să se plieze perfect pe gusturile și preferințele tale!

 

Dacă ești în căutarea unui restaurant pentru evenimente private în București și încă nu știi ce să alegi, contactează-ne și lasă-ne să îți prezentăm oferta noastră. Numărul invitaților nu este important, căci echipa noastră se va ocupa de toate detaliile astfel încât fiecare participant să fie pe deplin mulțumit și să se întoarcă cu zâmbetul pe buze acasă!